TUOTTEET

 

ESSE SKINCARE

Esse valmistaa edistyksellisimpiä luonnonkosmetiikkatuotteita maailmassa pohjautuen laajaan tietämykseen ihmisen mikrobiomista ja ikääntymiseen liittyvistä prosesseista. Esse on sitoutunut tarjoamaan ihonhoitotuotteita, joiden valmistuksessa eettisyys ja kestävä kehitys toteutuvat joka tasolla ympäristön, työntekijöiden ja kuluttajan kannalta. Esse-sarjalla on Ecocert-luomusertifiointi.

 

EARTH MINERALS

Saksalainen Demeter-laadustaan tuttu hoitolasarja Provida valmistaa 100% puhtaita mineraalimeikkejä Earth Minerals – brändin alla. Ne ovat ovat 100% puhtaita mineraalimeikkejä ilman synteettisiä täyteaineita. Raaka-aineina on ainoastaan luonnon kasvi- ja mineraalipigmenttejä, ja siksi mieraalimeikit ovat vegaanisia. Mineraalit ovat hyvin pieniä kiteitä, ja kerrostuvat iholle kevyesti. Ne antavat ihon hengittää eivätkä tuki sitä.

Meikeissä on hyvin vahva pigmentti, joten pieni määrä tuotetta riittää. Mineraalimeikit sopivat herkällekin iholle, sillä mineraaleilla, esimerkiksi sinkillä, on tasapainottava, tulehduksia ehkäisevä ja ihoa hoitava vaikutus. Keveyen ja hoitavuuden myötä myös akneihosta ja epäpuhtauksista kärsivät ovat löytäneet mineraalmeikit. Mineraaleissa on luonnostaan noin suojakerroin 10.

 

ZUII ORGANIC

Zuii on australialainen meikkisarja. Kaikki Zuiin tuotteet valmistetaan luomusertifioiduista kukista, hoitavista öljyistä, vitamiineista ja mineraaleista, jotka hoitavat ja suojaavat ihoa.Zuiin meikkejä ei testata elämillä eikä valmistuksessa käytetä petrokemian tuotteita, parabeeneja, geenimuunneltuja valmistusaineita tai talkkia. Tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia sekä runsaspigmenttisiä ja sarjan värivalikoima on hyvin kattava.Vähintään 95% Zuii -tuotteiden valmistuksessa käytetyistä aineista on sertifioidusti luomua.

 

KURE BAZAAR

Kure Bazaar kynsilakkojen valmistuksessa ei ole käytetty kovia, haitallisiksi todettuja kemikaaleja kuten formaldehydiä, tolueenia, dibutyyliftalaattia eikä synteettistä kamferiä. Kynsilakan koostumuksesta jopa 85% on peräisin luonnon raaka-aineista (mm. puuvillaa, perunaa, maissia, vehnää). Ne takaavat myrkyttömän, kynnen omaa koostumusta kunnioittavan pohjan lakalle. Synteettiset ainesosat (15-30%) puolestaan antavat nopean kuivuvuuden, pysyvyyden ja kiillon.Huomattavasti vähemmän kemikaaleja laadusta tinkimättä. Hyvästi voimakkaasti tuoksuvat lakat ja kovat kemikaalit. Tervetuloa sileät ja terveet, myrkyistä vapaat kynnet!

 

HONORÉ DES PRÉS

Honoré des Prés on ranskalainen moderni parfyymitalo jonka missiona oli muuttaa parfyymien maailmaa. Ambitiona oli luoda 100% luonnollisia, iholla eläviä tuoksuja ilman kompromisseja laadun suhteen. Kaikilla Honoré des Prés -sarjan tuoksuilla on ranskalainen ECOCERT luomukosmetiikkasertifiointi. Ei öljynjalostuksen välituotteita, ei väriaineita, ei ftalaatteja, ei eläinkokeita tai eläinperäisiä ainesosia. Ei riskejä iholle.